Odyssey Web Browser 1.25

Διαθέσιμη είναι μια νέα έκδοση του Odyssey Web Browser 1.25 για το AROS. Δημιουργός των νέων εκδόσεων του browser για το AROS είναι ο Krzysztof "Deadwood" Smiechowicz, ο οποίος έχει καταφέρει να τον αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό και να τον κάνει ιδιαίτερα χρηστικό. Στις τελευταίες εκδόσεις έχει μεταφερθεί και μια έκδοση JIT της εκτέλεσης της javascript, κάτι που τον κάνει πολύ γρήγορο σε όλα τα sites, όπως το Gmail και το Facebook. Με την προσθήκη της δυνατότητας αναπαραγωγής HTML5 video παίζει άψογα και όλα τα videos στο YouTube.

Πολλές από τις αλλαγές που γίνονται από τον deadwood στον Odyssey είναι διαθέσιμες και για τα άλλα συστήματα, δηλαδή για τα MorphOS και AmigaOS 4, αν φυσικά γίνουν compile σε κάποια νεότερη έκδοση.

Αν έχετε μείνει πίσω στην έκδοση του Odyssey που έχετε εγκατεστημένο στο δικό σας AROS μηχάνημα, είναι καιρός να τον αναβαθμίσετε με την νεότερη έκδοση, στην οποία μεταξύ άλλων έχουν γίνει οι εξής αλλαγές:

  • Αναβάθμιση του WebKit στην έκδοση r187682 (Ιούλιος 2015). (AROS)
  • Ενεργοποίηση της αναπαραγωγής HTML5 Video (AROS)
  • Μεταφορά του Odyssey απευθείας πάνω από το WebKit repository (γενικό)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο AROS Exec, όπου θα βρείτε και μια αναλυτική λίστα των αλλαγών, ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε από το Aminet ή από εδώ.