Περιοδικό iamretro - Τεύχος #3

Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του σχετικά νέου online Ελληνικού περιοδικού iamretro, με θέμα τους παλιούς υπολογιστές και παιχνίδια. Το περιεχόμενο του περιοδικού προέρχεται κυρίως από τα πλούσια άρθρα του site, τα οποία κερδίζουν μια πρόσθετη αξία με την αποτύπωσή τους στις σελίδες του.

Όπως γράφουν οι δημιουργοί του... «Οι μόνιμες στήλες Retro Καταστάσεις, The Idiot’s Lantern και Scart TV δίνουν και πάλι το παρών και συνοδεύονται από reviews κλασικών παιχνιδιών. Η στήλη Do It Yourself θα σας κρατήσει απασχολημένους με ενδιαφέροντα projects ενώ τα ειδικά θέματα “Γνωρίζατε ότι…” και “Ταινίες Βασισμένες σε Games” σίγουρα θα σας διασκεδάσουν. Η αποκλειστική συνέντευξη του Bob Pape αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για την βιομηχανία των παιχνιδιών στα 80s ενώ φυσικά δεν λείπουν τα καθιερωμένα μας system reviews. Το τεύχος συμπληρώνει η νέα στήλη ‘Talk Show’  η οποία φιλοξενεί ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο του Μάνου Καρκαλέμη ενώ στις τελευταίες σελίδες του τεύχους θα “συναντήσετε” τις στήλες του ‘Γκρινιάρη’  καθώς και ένα ολοκαίνουργιο comic!»

Το περιοδικό διατίθενται δωρεάν σε PDF μορφή από το site, αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε και σε τυπωμένη μορφή. Πέρα από αυτό υπάρχει και η δυνατότητα να υποστηρίξετε τους δημιουργούς του αλλά και την συντήρηση της ιστοσελίδας, με κάποια χρηματική δωρεά. Όλα τα παραπάνω και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα του iamretro.gr.

Είναι ευχάριστο να βλέπεις συχνά νέα βήματα να γίνονται στον χώρο μας, και όνειρα ανθρώπων να πραγματοποιούνται. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά, εκεί στο iamretro.