Νέα ανανέωση για το PPaint

Το PPaint ανανεώθηκε από την A-EON, η οποία κυκλοφόρησε την νέα έκδοση 7.3b. Σε αυτή την έκδοση δεν έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες αλλά έχουν γίνει διορθώσεις σε bugs και χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά και αρθρώματα που τα γνωρίσαμε από το Enhancer πακέτο της ίδιας εταιρείας, όπως τα μαύρα εικονίδια που έχουν σχεδιαστεί από τον Martin "Mason" Merz, το InfoWindow κ.α.. Για όσους δεν γνωρίζουν το Personal Paint είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμού που μοιάζει σε πολλά σημεία με το DPaint. Υποστηρίζει AGA και RTG συστήματα και έχει την δυνατότητα εκμετάλλευσης της όλης της διαθέσιμης μνήμης.

Αν ασχολείστε με pixel γραφικά, το PPaint είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για αυτή την δουλειά και μάλιστα native για το AmigaOS 4. Την τελευταία έκδοση 7.3b έχει αναπτύξει και πάλι ο Andy Broad, που φτιάχνει μεταξύ άλλων τα SketchBlock, Multiviewer, Multiedit και πολλά άλλα.

Η αναβαθμισμένη έκδοση διατίθενται στο AmiStore, απ' όπου μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν, εφόσον το έχετε στην κατοχή σας, αλλιώς θα πρέπει να το αγοράσετε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site.