Gianna Sisters Special Edition

Κυκλοφόρησε το Gianna Sisters Special Edition, το οποίο είναι μια ανεπίσημη έκδοση του Great Gianna Sisters για τις κλασσικές Amiga. Η πολυαναμενόμενη αυτή έκδοση έχει βελτιωμένα γραφικά στα sprites των κοριτσιών, καλύτερο animation στην κίνησή τους, επανασχεδιασμένους αντιπάλους και αρχηγούς, καθώς και νέα ή βελτιωμένα "πλακάκια" στις πίστες. Ακόμα έχουν βελτιωθεί τα ηχητικά εφέ σε σχέση με την αρχική έκδοση που είχε κυκλοφορήσει το 1988.

Κατά την έναρξη του παιχνιδιού υπάρχει μια εισαγωγή, εμπνευσμένη από την έκδοση DS του 2009. Στη συνέχεια μια νέα εικόνα σε υψηλή ανάλυση μας καλωσορίζει και μετά μπαίνουμε στο παιχνίδι. Όλα όσα αναφέραμε για τις βελτιώσεις τις βλέπετε από την πρώτη κιόλας στιγμή που το παιχνίδι ξεκινάει.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Great Gianna Sisters, είναι ένα platform παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1988, και είχε δημιουργηθεί ως την απάντηση στο Mario Bros. Για αυτό και πολλά στοιχεία στο παιχνίδι θα σας θυμίσουν τον Mario.

Το Gianna Sisters Special Edition είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα της PixelGlass. Διατίθενται σε τρεις μορφές,

  • την HDD που είναι για Amiga με σκληρό δίσκο,
  • την ADF όπου θα βρείτε τα images των δισκετών
  • την ISO, το οποίο θα πρέπει να κάψετε σε ένα CD για το CD32 σας.

Δείτε το παρακάτω video για να σας ανοίξει η όρεξη και πηγαίνετε να το κατεβάσετε άμεσα.