Φεβρουάριος 2016

Πριν από τέσσερις μήνες είχαμε παρουσιάσει το Amiga Racer, ένα νέο υπό ανάπτυξη racing παιχνίδι που αναπτύσσεται από την AmigaTec. Ο προγραμματιστής που το αναπτύσσει είναι ο Michael St. Neitzel, ο οποίος όλο αυτό τον καιρό έχει κάνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες νέων στοιχείων στο παιχνίδι. Το Amiga Racer είναι επηρεασμένο από το Lotus Esprit Turbo Challenge της Gremlin και αυτός ήταν και ο σκοπός ανάπτυξής του.

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του NetSurf 3.4 η οποία περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ο NetSurf είναι ένας ελαφρύς browser ο οποίος δεν έχει πολλές απαιτήσεις από hardware. Υποστηρίζει CSS v2.1 αλλά η υποστήριξη Javascript είναι ακόμα σε πρώιμη φάση και φυσικά δεν είναι πλήρης. Sites τα οποία απαιτούν εκτενής χρήση javascript, όπως είναι αυτά των social networks ή mail clients, δεν θα δουλέψουν σωστά.

Εάν ακόμα δεν έχετε αγοράσει το Gorky17 για AmigaOS 4, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, τότε μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε την δοκιμαστική έκδοσή του που κυκλοφόρησε από την Hyperion Entertainment. Το Gorky17 είναι ένα turn based παιχνίδι στρατηγική με αρκετά στοιχεία RPG, το οποίο αρχικά είχε δημιουργηθεί από την Metropolis Software το 1999 για τα Windows.