Το OctaMED προστέθηκε στην φαρέτρα της A-EON Technology

Η A-EON Technology ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων πώλησης και ανάπτυξης του OctaMED, για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα το AmigaOS, το MorphOS ή το AROS. Έχοντας πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει και πάλι την ανάπτυξη του προγράμματος προσθέτοντας νέες λειτουργίες. 

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το OctaMED, είναι ένα πρόγραμμα σύνθεσης μουσικής τύπου tracker, το οποίο είναι από τα πιο επιτυχημένα του είδους του. Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το 1991 η οποία αναπτύχθηκε από τον Teijo Kinnunen και κυκλοφόρησε από τον Ray Burt-Frost της RBF Software. Η τελευταία έκδοση κυκλοφόρησε το 1996 με το όνομα OctaMED Soundstudio η οποία επέτρεπε μέχρι και 64 κανάλια ήχου.

Ο Ray Burt-Frost της RBF Software δήλωσε, "Ο Teijo κι εγώ ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η A-EON είδε τις προοπτικές της εφαρμογής μας, που κάποτε ήταν πολύ διμοφιλής, και στην οποία δουλέψαμε πάρα πολλές ώρες και χρόνια να την κάνουμε τόσο επιτυχημένη".

Ο Trevor Dickinson της A-EON Technology δήλωσε, "Το OctaMED είναι ένα σύμβολο στην ιστορία του λογισμικού για την Amiga και είμαστε περήφανοι που το προσθέτουμε στην συνεχώς αυξανόμενη λίστα των προγραμμάτων μας. Να αναμένετε να δείτε κι άλλες αγορές λογισμικού στο μέλλον."

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της A-EON Technology.